Alle Archival Studies’ projekter begynder med at forstå brandet og dets DNA. Til samarbejdet med d line undersøgte de brandet, produkterne og værdierne; "Vores indledende research omfattede en evaluering af d line's eksisterende displays for at identificere styrker og områder hvor der var plads til forbedring. Dette resulterede i visionen om et modulært system, der kan give et nyt perspektiv på produktpræsentation." Ved at have fokus på detaljerne og bruge deres in-house designteam samt værksted, sikrede Archival Studies, at alle aspekter af systemet afspejler præcision og kvalitet – grundsten i både deres praksis og d line.
Det endelige display er et fleksibelt system med seks moduler, der kan tilpasses forskellige miljøer og produkter. Det består af fire elementer: aluminiumsrammerne, aluminiumshylder, udskiftelige træpaneler og de integrerede lamper. Modulerne er anbragt i vinkler, så de giver støtte til hinanden og bliver til en enhed, der kan opleves fra alle sider. Ved at lade ét modul stå åbent, tilføje en dør der viser d line’s ikoniske U dørgreb og integrere en trævask, inviterer systemet besøgende til at bruge både displayet og de udstillede produkter.
Archival Studies’ fokus på holdbarhed, funktionalitet og mulighed for tilpasning stemmer perfekt overens med d line’s filosofi om at skabe holdbare løsninger. Systemet er udviklet til at blive adskilt og samlet igen, så det passer til forskellige udstillingsmiljøer, som Jesse forklarer, "Vi ser et stort potentiale i at skabe løsninger, der kan modificeres og udvides, hvilket sikrer lang levetid." Ved at bygge systemet op omkring moduler, viser displayet ikke kun vores produkter, men understøtter også vores tilgang til design og håndværk, der altid er tidløst og holder.